top of page

MIKOR JÓ MEGOLDÁS AZ ONLINE STRESSZOLDÁS?

A One-Brain kineziológiai stresszoldás alapvetően egy személyes műfaj. Az online változat ötlete a Covidnak köszönhetően jött létre, amikor ez túl kockázatos lett volna, pedig soha akkora szükség nem volt a stresszoldásra, mint amikor bent voltunk a vírus sűrűjében.

 

Tehát a kérdésre a válasz: akkor jó, ha a személyes találkozó valami miatt nem megoldható. Lehet ez betegség, földrajzi távolság, időhiány, kényelmi szempont, vagy bármi más.

"Ha nem lehetséges az, amit akarsz, akkor akard azt, ami lehetséges."

George Bernard Shaw drámaíró

 

​MIBEN KÜLÖNBÖZIK ÉS MIBEN HASONLÍT EGY KLASSZIKUS KINEZIOLÓGIAI STRESSZOLDÁS ÉS EGY ONLINE STRESSZOLDÁS?

A One-Brain kineziológiában a tudatalattival való kommunikáció alapja az izomtesztelés. Ezt nyilvánvaló okokból egy online találkozónál nem tudjuk alkalmazni. Ez egy alapvető különbség. A hasonlóság az, hogy ugyanazon a folyamaton visszük végig a klienst, mint a személyes találkozó alkalmával: ennek mikéntjét el tudod olvasni a kineziológiai stresszoldásnál. És ugyanúgy használunk energetikai korrekciókat némileg limitált és módosított formában.

 

MIK AZ ELŐNYEI ÉS A HÁTRÁNYAI A KLASSZIKUS ONE BRAIN OLDÁSHOZ KÉPEST?

Hátránya, hogy az említett sajátosságok miatt nem mindig tud olyan „mélyre” menni, mint egy klasszikus

kineziológiai oldás. Előnye, hogy így is nagyon jó felismerések tudnak megszületni, számottevően oldódik a stressz, és a folyamat időben rövidebb.

bottom of page