top of page

AZ ACCESS FACELIFTRŐL ÁLTALÁBAN

Az access facelift egy energetikai ránctalanítás – mégpedig krémek, gépek, műtét nélkül! Sőt, az igazat megvallva, jóval több annál.

 

Az Access több mint 60 féle testkezelése közül az egyik leghatékonyabb és leglátványosabb. Az Energetic Facelift az öregedés jeleit képes visszafordítani az arcon, de jótékony hatását az egész testen érezteti. Átstrukturálja a bőrt, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti hatások okozta nyomokat, fiatalít, megújul tőle a bőr, rugalmasabbá válik a test. 

 

És amitől még ennél is több: azáltal, hogy finoman feloldja a hitrendszeri blokkjainkat, megváltoztatja hozzáállásunkat az élet dolgaihoz, ezáltal pozitív változásokat hozhat az életünkbe.

HOGYAN ZAJLIK EGY KEZELÉS?

A kezelés kifejezetten pihentető és kellemes – a kliens masszázságyon fekszik (nem kell levetkőzni), és a dekoltázs, az arc és a fej bizonyos területeinek finom érintésével dolgozunk, melynek eredményeképpen az egész szervezetet energetizáljuk.

 

A kezelés időtartama: kb. 60 perc

HÁNY KEZELÉSRE VAN SZÜKSÉGED?

Már három alkalom is látványos, 10-20 alkalom után pedig maradandó hatás érhető el, mivel sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten hat.

bottom of page